pátek 26. února 2016

Narcis a psychopat?

Britští vědci prý zjistili, že pro ženy jsou nejpřitažlivější muži, kteří mají rysy tzv. temné triády – narcismus, psychopatické chování a machiavelismus.



Že jsem psychopat, to už jsem o sobě slyšel několikrát, na machiavelismu zapracuji příště, dnes jsem se rozhodl udělat něco s mým narcismem. Co může víc zavánět narcismem než chlap, který na internetu zveřejní svoji fotku, na které si navíc čte tištěnou podobu kultovního magazínu se svojí povídkou a maketu svojí sbírky.


Náš tým tedy dnes vyrazil do ulic na focení strýtstajlfešn fotografií. Jsme tým bez finančních prostředků, proto jsme museli vyrazit autobusem. Na autobusové zastávce jsme nakonec nafotili všechno potřebné a nemuseli tak aspoň ztrácet čas hledáním vhodného pozadí.
(Int. pozn.: je třeba zvážit, zda nevyretušovat v pozadí to auto, kterým jsme přijeli.)

Jestli ani tahle erupce narcismu nezabere, tak už fakt ženám nerozumím...


Dnešní ohoz: bunda Wrangler, pulovr Mustang, černé džíny Lee, taška Lee, čepice Lee.



Lee taška Messenger Bag (jeans.cz)

Hudbu dnes zajistí francouzská kapela La Caravane Passe, kterou jsem si oblíbil nejen díky úžasně praštěné muzice, ale taky pro jejich vztah k chlapské módě.




Jeden z členů La Caravane Passe spolu-založil projekt Soviet Suprem, který se pokouší prezentovat populární hudbu tak, jak by vypadala, pokud by Sovětský svaz vyhrál studenou válku. Hlavní členové mají moc pěkné pseudonymy: Sylvester Staline a John Lénine.

Žádné komentáře:

Okomentovat